LEDNLUX in Sterck magazine

LEDNLUX steunt VZW KLEINE PRINS!
LEDNLUX STEUNT VZW KLEINE PRINS
februari 16, 2018
Openingsreceptie
Vrijdag LEDNLUX-DAY!
maart 8, 2018

LEDNLUX in Sterck magazine

LEDNLUX in Sterck magazine

LEDNLUX in Sterck magazine

LEDNLUX in Sterck magazine, het volledig artikel:

 

LednLux uit Genk is een vernieuwende producent van LED-verlichting. Het bedrijf groeit snel dankzij de doordachte maatwerkoplossingen en uitstekende service.

 

Tino Sturiale en Gerry Wouters richtten LednLux in 2009 op. Vandaag stelt het groeibedrijf een 12-tal mensen te werk. “We zijn expert op vlak van technische verlichting”, legt zaakvoerder Tino Sturiale uit. “In opdracht van installateurs, architecten en studiebureaus maken we lichtstudies en voorzien we energiezuinige verlichting van ons eigen merk: LednLux. We produceren zelf armaturen en lijnverlichting maar werken ook veel concepten op maat uit. Inclusief sensoren of noodvoeding. Dat is net onze sterkte: we verkopen geen producten maar oplossingen.”

 

4 km lijnverlichting

LednLux is actief op de B2B-markt. “Onze verlichting is voornamelijk populair in ziekenhuizen, scholen, woon- en zorgcentra en retailzaken. Het merendeel van onze projecten situeert zich in Limburg maar we willen graag ook de rest van het land veroveren. We voorzien al verlichting voor alle Base-winkels in België en ook Komono is een mooi retailvoorbeeld. Andere referenties zijn Cisco, Sabam, de BMW-concessies in Dilbeek en Groot-Bijgaarden en Shopping 1 in Genk”, legt zaakvoerder Gerry Wouters uit. “Ook Regina Mundi is het vermelden waard. Voor deze Genkse secundaire school hebben we een lichtlijn van 4 kilometer gemaakt. Volledig op maat en inclusief noodvoedingen.”

 

Persoonlijke touch

In tegenstelling tot de grote lichtfabrikanten ben je bij LednLux geen nummer. “Op vlak van service en ondersteuning gaan we ontzettend ver. Op die manier maken we nu eenmaal het verschil. Onze persoonlijke touch is één van de grootste troeven. We maken onze lichtstudies zelf en lezen de lastenboeken van voor tot achter om met innovatieve oplossingen op de proppen te komen”, zegt Tino Sturiale. “We testen onze producten uitgebreid en blijven voortdurend optimaliseren. Op die manier creëren we tevreden klanten én mooie, duurzame projecten.”

 

Gloednieuw bedrijfsgebouw

Door de omzetgroei van de afgelopen jaren, drong een verhuis zich op. “Sinds december 2017 zitten we in onze gloednieuwe vestiging. De productie-eenheid en de kantoren samen zijn goed voor zo’n 2.600 m2. En er zijn nog uitbreidingsmogelijkheden”, verduidelijkt Gerry Wouters. “We zijn klaar voor de toekomst en hopen LednLux verder uit te rollen in de rest van België. En daarna willen we zelfs over de landsgrenzen heen.”

 

Bekijk ook zeker de nieuwe catalogus van LednLux.