fbpx

Werfreserve: LINIA-specialist/ Productiearbeider

Spontane sollicitatie LEDNLUX
Spontane sollicitatie LEDNUX
oktober 25, 2018
Werfreserve Vertegenwoordiger
Werfreserve: Vertegenwoordiger
oktober 25, 2018

Werfreserve: LINIA-specialist/ Productiearbeider

Werfreserve-LINIA-specialist/productiearbeider

Werfreserve-LINIA-specialist/productiearbeider

Houd je afwerking van verlichtingsarmaturen hoog in het vaandel? Ben je een pietje-precies? Dan ben jij misschien wel onze volgende LINIA-specialist/ productiearbeider.

Als LINIA-specialist/ productiearbeider sta je aan het roer van de LINIA-lijn. Je legt zowel de eerste als de laatste hand aan een LINIA en zorgt er voor dat elk product afgewerkt wordt volgens de LEDNLUX-normen. De LINIA-specialist/ productiearbeider voelt zich als in een vis in het water in onze productieruimte. Deze is in 2018 volledig vernieuwd en is uitgerust met de meest innovatieve machines. Heb jij als LINIA-specialist/ productiearbeider een hart voor architecturale verlichting? Dan heb je zeker een streepje voor.

LEDNLUX, het verhaal:

2009, Gerry Wouters en Agatino Sturiale richtten LEDNLUX op. Vanaf de start adviseerden Gerry en Tino in kwaliteitsvolle LED-verlichting. Om LEDNLUX te diversifiëren maken ze een merk van het product én richtten ze hun pijlen op de B2B-sector. De groothandel LEDNLUX is geboren. 2014, de start van een nieuw hoofdstuk. Er werd ruimte gemaakt voor een productieruimte en er werd stevig geïnvesteerd in onderzoek naar materialen om maatwerk aan te leveren. Heden zijn we erg trots om te zeggen dat we gegroeid zijn op internationaal vlak en zetten steeds meer een voet in de architecturale verlichting. Over de jaren heen mikken we steeds naar de hoogste kwaliteit om de service te bieden die men van LEDNLUX verwacht. Onze productieruimte is uitgerust met de meest innovatieve machines met productexperten aan het roer. Door van locatie te veranderen zijn we extra flexibel geworden in leveringen op internationaal vlak.

LINIA’s als runner, hoogwaardige kwaliteit als key en uitmuntende service als drijfveer.

Herken je jezelf in onze omschrijving? Kruip dan in jouw pen en solliciteer naar [email protected]