fbpx

Werfreserve: Vertegenwoordiger

Werfreserve-LINIA-specialist/productiearbeider
Werfreserve: LINIA-specialist/ Productiearbeider
oktober 25, 2018
linia5050: de pater familias der linia's
LINIA5050
oktober 26, 2018

Werfreserve: Vertegenwoordiger

Werfreserve Vertegenwoordiger

Werfreserve Vertegenwoordiger

Word jij blij van sociaal contact? Heb je een voorliefde van de verlichtingsbranche? Dan is de functie vertegenwoordiger bij LEDNLUX iets voor jou!

Als vertegenwoordiger heb je de kans op jouw eigen klantenportefeuille op te bouwen. Je kickt er op om alles tot in de puntjes op te volgen, van het eerste contact tot de effectieve verkoop.
Ons gamma bestaat uit zowel technische als architecturale verlichting. Jaarlijks breiden we ons gamma uit met producten gefabriceerd in onze productieruimte. Zowel R&D als productie zijn inhouse te Genk.
Je bent zowel een hunter als een farmer.

LEDNLUX, het verhaal:

2009, Gerry Wouters en Agatino Sturiale richtten LEDNLUX op. Vanaf de start adviseerden Gerry en Tino in kwaliteitsvolle LED-verlichting. Om LEDNLUX te diversifiëren maken ze een merk van het product én richtten ze hun pijlen op de B2B-sector. De groothandel LEDNLUX is geboren. 2014, de start van een nieuw hoofdstuk. Er werd ruimte gemaakt voor een productieruimte en er werd stevig geïnvesteerd in onderzoek naar materialen om maatwerk aan te leveren. Heden zijn we erg trots om te zeggen dat we gegroeid zijn op internationaal vlak en zetten steeds meer een voet in de architecturale verlichting. Over de jaren heen mikken we steeds naar de hoogste kwaliteit om de service te bieden die men van LEDNLUX verwacht. Onze productieruimte is uitgerust met de meest innovatieve machines met productexperten aan het roer. Door van locatie te veranderen zijn we extra flexibel geworden in leveringen op internationaal vlak.

LINIA’s als runner, hoogwaardige kwaliteit als key en uitmuntende service als drijfveer.

Herken je jezelf in onze omschrijving? Overtuig ons en solliciteer naar [email protected]