De Wink, de meest verfijnde spot uit het LEDNLUX-gamma. De Wink is een speels en functioneel ontwerp met talloze variaties.

Straf in techniciteit, strak in verfijning. Door het geraffineerde design is de Wink erg breed toepasbaar. Ze passen zich erg makkelijk aan in elk kleurenpallet door de +500 mogelijke variaties.

Geïnstalleerd, maar je wilt toch de spot van richting veranderen? Dat kan! De Wink is 350° draaibaar.

Ontdek de 4 types Wink:
Wink, Wink Double, Wink Triple & Wink Custom

Ontdek.Wink.

Wink. plug & play.

Jouw Wink geïnstalleerd? Dan kan de lichtbeleving beginnen. Licht unieke elementen uit en denk in functie van jouw levensstijl.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Wink. in kleur.

Meer dan 500 variaties. De Wink zorgt ervoor dat je de juiste atmosfeer verkrijgt voor jouw favoriete ruimte.

Wink. dimmen.

Je wilt de Wink draadloos dimmen? Dat kan door CASAMBI-dimming. Download de CASAMBI-app en koppel de Wink. Vanaf nu start het draadloos dimmen of aan-/uitschakelen. Ideaal voor sleutel-op-de-deurwoningen of renovatieprojecten. Ook beschikbaar in courante dimmingsprotocols zoals Dali, Dali push, Triac & 1-10V.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Wink. kleurtemperatuur.


Ga je voor de Wink in een huiselijke sfeer of liever voor jouw kantoorruimte? Wij personaliseren jouw verlichting naar functie. Kies voor 2700K, 3000K of 4000K. Maak het extra persoonlijk en kies jouw favoriete lichtuitstraling. Van smal naar breed: 15°, 24°, 38° en 48°.

Maatwerk
Mogelijkheden