Wink

Welkom in de verfijnde wereld van lednlux®, waar de Wink schittert als de kroonjuweel in ons assortiment. De Wink, een prachtig samenspel van speelsheid en functionaliteit, biedt een ontwerp dat zowel levendig als doelgericht is, met talloze variaties om aan elke behoefte te voldoen.

De Wink overtreft in technische perfectie en straalt uit in verfijning. Dankzij het doordachte design is de Wink buitengewoon veelzijdig, waardoor deze zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving en elk kleurenpalet. Met meer dan 500 mogelijke variaties biedt de Wink een ongeëvenaarde flexibiliteit in stijl en toepassing.


En alsof dat nog niet genoeg is, kan de Wink 350° worden gedraaid, waardoor je de richting van de spot eenvoudig kunt aanpassen, zelfs nadat deze is geïnstalleerd.


Ontdek de wereld van Wink met onze 4 unieke types: Wink, Wink Double, Wink Triple & Wink Custom. Elk type belichaamt de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte verlichtingsoplossing te kiezen die past bij jouw unieke stijl en behoeften.


Ervaar de Wink en laat je verrassen door de grenzeloze mogelijkheden die het biedt voor het verlichten van jouw ruimtes op een unieke en stijlvolle manier. Welkom bij de toekomst van verlichting met lednlux® en de Wink-serie!


Plug & Play.

​Met de geïnstalleerde Wink begint een betoverende lichtbeleving, waarbij unieke elementen in jouw ruimte worden belicht en je de functies van de spot aanpast aan jouw levensstijl. Als een artistiek hulpmiddel biedt de veelzijdige Wink de vrijheid om licht te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijkheid, waardoor je de sfeer kunt creëren die perfect aansluit bij elke gelegenheid, van ontspannen avonden tot levendige sociale bijeenkomsten. Jouw lichtreis is gestart, en met de Wink wordt het een reis vol verfijning en eigenheid.

Odoo • Tekst en afbeelding

Het kleurenpallet

Ontdek Wink in kleur, met meer dan 500 variaties om uit te kiezen. De veelzijdige Wink geeft je de mogelijkheid om de perfecte atmosfeer te creëren voor jouw favoriete ruimte, zodat elk moment wordt omhuld in de juiste sfeer en stijl.

De dim mogelijkheden

​Wil je de Wink draadloos dimmen? Dat is eenvoudig mogelijk met Casambi-dimming. Download de Casambi-app, koppel de Wink, en je kunt direct draadloos dimmen of de verlichting aan- en uitschakelen. Dit is ideaal voor sleutel-op-de-deurwoningen of renovatieprojecten. Daarnaast is de Wink ook compatibel met gangbare dimprotocollen, waaronder Dali, Dali push, Triac en 1-10V, waardoor je flexibiliteit hebt in dim-mogelijkheden die bij jouw behoeften passen. Ontdek het gemak van draadloos dimmen met CASAMBI en geniet van een geavanceerde verlichtingservaring met de Wink.

De kleurtemperatuur voor jou toepassing

Of je nu de Wink in een huiselijke sfeer wilt integreren of juist in jouw kantoorruimte, wij passen jouw verlichting aan op basis van de functie. Maak een keuze uit 2700K, 3000K of 4000K om de juiste sfeer te creëren. Voeg een persoonlijk tintje toe door jouw favoriete lichtuitstraling te kiezen, variërend van smal naar breed met opties zoals 15°, 24°, 38° en 48°. Bij LEDNLUX draait het om het aanpassen van de Wink aan jouw unieke behoeften, zodat je kunt genieten van verlichting die perfect past bij de ambiance en functie van jouw specifieke ruimte.

Maatwerk