fbpx

Dealer worden

Service LEDNLUX

Bij LEDNLUX is een klant geen nummer.

LEDNLUX onderscheidt zich op service-vlak door één groot aspect:

Menselijkheid.

Door een empathische houding van het LEDNLUX-team zorgen wij voor de juiste oplossing op maat van de klant.

Snelle leveringen en een eigen calculatiedienst mét de mogelijkheid tot lichtstudies zijn enkele factoren wat de LEDNLUX-service rond maakt.

 

Expertise LEDNLUX

Om de juiste oplossing aan te reiken wordt elke medewerker ondergedompeld in de bedrijfsprocessen.

Zo weet het LEDNLUX-team perfect wat er moet gebeuren bij een bepaalde vraag.

De volledige productrange is LEDNLUX-approved en wordt getest op tientallen factoren waaronder efficiëntie, lichtuitstraling en design.

 

Sinds de LINIA-lijn integreerde LEDNLUX een eigen productieruimte gekoppeld aan een R&D-cel. We hebben de  productie van de lichtlijnen volledig in eigen handen waardoor we flexibel kunnen omspringen met de vraag van de klant. De R&D-cel zorgt ervoor dat zowel de huidige als de nieuwe lichtlijnen optimaal zijn naar efficiëntie en design.

Personalisatie LEDNLUX

De volledige productrange is volledig gebaseerd op de behoefte van de klant. Door de grote vraag naar unieke verlichting ontstond, in 2014, de productieruimte met een R&D-cel. Door deze stap zorgen wij voor een volledig op maat gemaakt armatuur gebaseerd op de unieke vraag van de klant.
Vanaf deze start houdt de R&D-cel zich bezig met het optimaliseren van producten én het creëren van nieuwe verlichting.

Makkelijke installatie, geoptimaliseerde techniciteit én een strak design zijn de kernwaarden van een verlichting op maat.

 

Kwaliteit LEDNLUX

Vanaf de start selecteert LEDNLUX zorgvuldig haar producten. Door deze strategische beslissing zorgen wij voor een transparant garantiebeleid met als gevolg dat de professioneel precies weet wat men van een LEDNLUX-product kan verwachten.

 

 

Wil je meer informatie over de talloze voordelen van een partnership?
E.: [email protected]
E.: [email protected] (Marketing)
Tel.: 089 254 455