Artglas

Demo logo
Demo logo

Installateur: Immo Melotte  
Project: Artglas

Studio Artglas, een samentrekking van  ART istieke  GLAS panelen, houdt het ambacht van glas-in-lood springlevend met hedendaagse designs. John Diericks heeft meer dan 25 jaar geleden in Zonhoven het bedrijf opgericht toen hij gepassioneerd raakte door glas en lood. Zijn ambitie is om ruimtes een serene, tijdloze uitstraling te geven. 

Het bedrijf ontwerpt unieke creaties met licht en kleur, stelt ze handmatig samen en integreert ze in woningen en kantoorgebouwen. Deze creaties worden voornamelijk geïmplementeerd in ramen, deuren, koepels en andere decoratieve elementen.

Studio Artglas speelt kort op de bal doordat persoonlijke beleving centraal staat. Elke creatie wordt gesneden en geslepen naar de voorkeuren van de klant. De hele procedure vindt plaats in België. #MadeinBelgium

“De kracht van een glasraam zit in haar intrinsieke schoonheid. Waar je het ook toepast of integreert, het beïnvloedt het cachet van de ruimte.” De artistieke glaspanelen komen tot zijn recht met de juiste lichtinval.

In de studio te Zonhoven kan zowel particulieren als professionelen inspiratie opdoen. Je vindt er zowel voorgemaakte kunstobjecten als verschillende types glas. De uitdaging voor LEDNLUX bestond uit het strategisch uitlichten van de specifieke materialen. In samenspraak met installateur Immo Melotte is er gekozen voor de OKKO 20 RAL9005. 

Door een hoge CRI-waarde komen de kleuren mooi tot zijn recht waardoor de studio een ware belevingsruimte wordt. 

De trackspots zijn strategisch geplaatst in een railsysteem. De OKKO kan steeds verplaatst worden in de rail waardoor er een hoge flexibiliteit gewaarborgd wordt. Als surplus kan de OKKO 355° rond zijn as draaien.

Wil je meer informatie over de OKKO? Stuur ons gerust een mail.

Meer weten over retailverlichting?