Georges / Merici Hotel

Demo logo
Demo logo

Project: St. George

Restaurant George’s, gelegen in Sittard, is een hidden gem. Niet enkel door de ligging maar ook omdat het na jaren leegstand het gebouw terug leven heeft ingeblazen om het voormalige Jezuïten Internaat om te toveren naar deze prachtige parel.

Restaurant George’s, een plek waar culinair beleven voorop staat, maar dan wel in een bijzondere setting. Het internaat is verbouwd waarbij zoveel mogelijk originele elementen behouden zijn.

Een grote ruimte belichten is niet altijd vanzelfsprekend. De steunpilaren aan de zijkanten zorgen ervoor dat de ruimte in drie verdeeld kan worden. Het middenstuk is de eyecatcher van de ruimte. Door een creatieve opstelling van de CAGE verkrijg je een uniek geheel.

De CAGE, geïnspireerd door de mijnsite van Limburg, is een strakke designlamp dat geschikt is voor privaat en commercieel gebruik. De CAGE wordt altijd gependeld met de keuze uit twee lengtes, 1,5m en 4m. Verkrijgbaar in zowel RAL9005 als RAL9016.

De linker- en rechterzijde wordt uitgerust met trackspots op rails. De OKKO is een veelzijdige trackspot met in totaal 720 mogelijkheden. De kleuren voor de buitenringen en body zijn zelf te kiezen, 3 verschillende vermogens en reflectoren. De hoge CRI-waarde maakt dat je een waar thuisgevoel krijgt. Daarom is de trackspot een veel gevraagd armatuur voor retail en hospitality.

Meer weten over maatwerk?