Download het nieuwe lookbook van LEDNLUX


DIGITALE LOOKBOOK 2021

De verlichtingsmarkt gaat snel, erg snel. Innovaties in de verlichtingswereld worden gedreven door technische evoluties en interieurtrends. Iedereen is dan ook genoodzaakt om zichzelf duidelijk te onderscheiden en een identiteit te creëren. 

Net daarom hebben we vanaf 2020 gekozen om volledig digitaal te werken. Door alle informatie digitaal bij te houden kan iedereen de producten en diensten, waar dan ook, raadplegen. 

Het is niet alleen gemakkelijk om alles realtime te bekijken, ook is het beter voor het milieu. Zo dragen we een extra steentje bij aan de vergroening van de wereld.


Benieuwd naar de LEDNLUX-brochure? Deze kunt u gratis aanvragen via het formulier of download door op de afbeelding te klikken.

                  

LIEVER PERSOONLIJK?


Persoonlijk lichtadvies

Onze experten zijn er voor jou.
Online of in real life.  Wat jouw het best uitkomt.
Odoo + afbeelding en tekst

Kiezen voor de juiste verlichting is a big deal. Letterlijk en figuurlijk. Hoeveel licht heb ik nodig? Inbouw, opbouw of pendel? Welke kleuren zijn er mogelijk? Matcht het met mijn interieur?

Daarom helpen we je graag verder met gratis advies. Zo kun je met een gerust hart kiezen voor de juiste verlichting. & zo kom je tot het interieur van jouw dromen.

Laat jouw gegevens achter en wij contacteren je binnen de dag om een e-meeting af te spreken. 


Vraag jouw afspraak aan