Gervi

Demo logo
Demo logo

Installateur: Lenaerts
Project: Gervi

Gervi is in 1985 opgericht te Maasmechelen. Vanaf de start bieden ze wellness-artikelen aan zoals spa’s en sauna’s. 13 jaar later is Gervi overgenomen door de huidige zaakvoerder, Ronny Nijs.

Het bedrijf heeft zich op de Belgische markt gezet door de eerste HotSpring Spa in België te introduceren. Een bad in een tuin? Dat was toen nog een raar fenomeen dus kregen de klanten de mogelijkheid om de spa’s te ontdekken en te testen. Door de jaren heen heeft Gervi zich uitgebreid tot fitnessruimtes, infraroodcabines, tuinmeubilair en zelfs barbecues.

Gervi telt tot op heden 6 vestigingen waardoor Gervi in elke Vlaamse provincie te vinden is. In Maasmechelen vind je de grootste showroom van Gervi. Dit wordt getipt als één van de meest inspirerende winkels in België.

Samen met Installateur Lenaerts is er gekozen om op een creatieve manier de gangen van Gervi Wellness uit te rusten met een custom-made LINIA 5470 RAL9005. De locatie is in totaal uitgerust met 40,5m gependelde LINIA 5470 RAL9005 waaronder twee 90° hoeken en één T-hoek om de verlichting als één geheel te presenteren.

Om de trap te verlichten is er gekozen voor een LINIA 5470 WAND UP/DOWN. Boven de bureaus is de LINIA 5470 RAL9005 gependeld. Deze armaturen zijn volledig op maat van de ruimte.

In de verschillende lifestyle-ruimtes is er geopteerd voor de RING RAL9005. In functie van de ruimte kozen we voor het juiste type. In de fitnessruimte vind je de RING 120 RAL9005. In de wellnessruimtes werd er de RING 60 RAL9005 geïnstalleerd.

Meer informatie? Neem contact op met ons


Meer weten over maatwerk?