Merici Hotel

Demo logo
Demo logo

Project: Merici

Merici Hotel, een prachtig viersterren kloosterhotel, gelegen in het volledig gerestaureerde kloosterkwartier in hartje Sittard. Een combinatie van eigentijdse luxe en een duidelijk aanwezig voelbare historie.

De naam Merici is afkomstig van Angela de Merici, stichteres van de Ursulineorde, de kloosterorde die tussen 1843 en 1946 in de aangelegen gebouwen van het hotel meisjesonderwijs gaf.

Het doel van Hotel Merici is om iedere gast een thuisgevoel te geven. De lichtbeleving speelt hier een belangrijke rol in. De gangen in het hotel zijn beschilderd met de meest artistieke verfstroken. De trackspots zorgen voor een dynamisch schouwspel van creatieve concepten.

Hier werd er gekozen voor de OKKO trackspot. De opbouwrails zijn centraal gemonteerd in de lengte van de gangen met daarin de OKKO’s. Deze trackspot kan zonder problemen verplaatst worden om zo de nadruk op een ander aspect te leggen. 

De OKKO kan 360° gedraaid worden, hierdoor creëer je een lichtbeleving in de gangen. Hotel Merici heeft gekozen voor de OKKO 9005-Goud voor een extra warme toets in de ruimte.

Meer weten over trackspots?