Partner worden

 

2009, Gerry Wouters en Agatino Sturiale richtten LEDNLUX op. Vanaf de start wordt er in kwaliteitsvolle LED-verlichting geadviseerd. Om LEDNLUX te diversifiëren maken ze een merk van het product én richtten ze hun pijlen op de B2B-sector. De groothandel LEDNLUX is geboren. Door een strategische selectie van verdelers én de juiste producten groeit LEDNLUX naar een productrange van 1.000 stuks. 

2014, de start van een nieuw hoofdstuk binnen LEDNLUX. Er werd ruimte gemaakt voor een productieruimte en er werd stevig geïnvesteerd in onderzoek naar materialen om maatwerk aan te leveren. Heden zijn we erg trots om te zeggen dat we gegroeid zijn op internationaal vlak en zetten we steeds meer een voet in de architecturale verlichting. Over de jaren heen mikken we steeds naar de hoogste kwaliteit om de service te bieden die men van LEDNLUX verwacht. We garanderen dan ook persoonlijke service, design van de hoogste plank én een sterke expertise op de vraag van de klant.

De productieruimte in Genk is uitgerust met de meest innovatieve machines met productexperten aan het roer. Door steeds te investeren in de persoonlijke ontwikkelingen van de werknemers én een innovatief machinepark leveren we steeds aan hoogwaardige kwaliteit. Elke dag onderzoeken we de efficiëntie van het productieproces en wijzigen we waar nodig. De meest essentiële criteria in ons productieproces zijn: ‘Efficiëntie, kwaliteit, snelle service én een hoogwaardige afwerking’.

Elk product is volledig bedacht, onderzocht én gemaakt in Genk. Nadat het design onderzocht is en goedgekeurd voor het LEDNLUX-label starten we de voorgeschreven procedure. Hoe we het proces aanpakken varieert naargelang van de moeilijkheid van het concept. Het productieproces vatten we aan door een uitgewerkt plan.

 

Wil je meer informatie over de talloze voordelen van een partnership?

Contacteer ons dan nu!