Installateur in de kijker

LEDNLUX® CERTIFIED PARTNERS

Welkom bij Installateur in de Spotlight!
Waar we de schijnwerpers richten op onze getalenteerde partners. 


Deze serie biedt een uniek inzicht in de ervaringen, visies en projecten van enkele van de meest gepassioneerde professionals in de branche. Ontdek hoe zij onze verlichtingsoplossingen inzetten om ruimtes tot leven te brengen en waarom ze kiezen voor samenwerking met lednlux®. 
Elke installateur heeft zijn eigen verhaal en expertise, en we zijn verheugd om hun verhalen met jou te delen. Laat je inspireren door hun vakmanschap en ontdek hoe ze met behulp van licht unieke sferen creëren. 
Mis geen enkele aflevering van Installateur in de Spotlight en blijf op de hoogte van de passie en toewijding die schuilgaan achter onze verlichtingsprojecten. Volg ons voor wekelijkse video-updates en ontmoet de professionele installateurs achter lednlux®! 
Overzicht Installateurs in de Spotlight: 
Week 1: Maak Kennis met Matthijs Beckers van Elektriciteitswerken Janssens 
In onze allereerste aflevering van Installateur in de Spotlight stellen we je voor aan Matthijs Beckers, een gepassioneerde professional met jarenlange ervaring in de installatiewereld. Ontdek hoe Matthijs onze verlichtingsoplossingen gebruikt om ruimtes tot leven te brengen en waarom ze enthousiast zijn over samenwerken met lednlux®.


Week 2: Maak kennis met Erwin Coolen van Elcoo
In de tweede aflevering van "Installateur in de Spotlight" introduceren we Erwin Coolen van Elcoo. Wil jij weten hoe deze ervaren installateur onze lednlux® verlichting gebruikt om een unieke sfeer te creëren in verschillende ruimtes?
Week 3: Maak kennis met Damien Lamarche van Euroka
Damien is onze derde Installateur in de Spotlight. Ben je benieuwd waarom Damien koos voor producten van lednlux®? Hij legt het je graag uit!


Week 4: Maak kennis met Niels Hoebers van Limec
Limec Technics is deskundig op het gebied van diverse elektrische installaties. Ze leveren complete oplossingen voor vrijwel elke uitdaging in engineering, het bouwen van schakelborden, installatie en onderhoud. 


Week 5:  Maak Kennis met Giovanni Sorce van Maco.

Maco biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen, inclusief slimme verlichting en DALI-verlichting, geschikt voor alle interieurs en budgetten. De deskundige installateurs helpen je bij het kiezen en installeren van de perfecte verlichting, aangepast aan jouw individuele behoeften en wensen.


Week 6:  Maak Kennis met Jerno Beckers van Electriciteitswerken BJ
Bij BJ Elektriciteitswerken hechten ze veel waarde aan de kwaliteit van de installaties. Daarom worden alle projecten afgewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit waar zij als bedrijf volledig achter staan. Deze toewijding aan uitmuntendheid staat centraal in hun dienstverlening.
 

Week 7:  Maak Kennis met David Adamczyk van Group Jansen Energy Solutions
Jansen Energy Solutions blinkt uit in drie specialisaties: 
​Jansen Electrotech Solutions: voor alle elektrotechnische oplossingen 
​Jansen Security Solutions: voor alle beveiligingsoplossingen 
​Jansen e-Mobility Solutions: voor alle slimme technieken zoals de installatie van laadpalen en wallboxen voor elektrische voertuigen

Jansen Electrotech Solutions houdt zich bezig met het volledige proces van ontwerp, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties. De gestructureerde en energieke benadering wordt gewaardeerd door klanten in verschillende sectoren, waaronder retail, industrie, utiliteitsbouw, de zorgsector en grootschalige residentiële projecten.
Wink