Maatwerk

Mogelijkheden

Na het browsen van ons uitgebreid standaardgamma, kom je tot de conclusie dat jouw idee van verlichting niet in ons gamma terug te vinden is? Dat kan… en mag zelfs!

Wij bieden hiervoor verlichting op maat aan. Met jouw ideeën gaan onze lichtadviseurs aan de slag om jouw visie te verwerken tot een optimale lichtoplossing. Na goedkeuring wordt jouw verlichting geassembleerd in onze eigen productiehal te Genk. Hierdoor kunnen wij kort op de bal spelen.  #MadeInBelgium

Waarom kiezen voor maatwerk?

Maatwerk houdt onder andere de stralingshoek, de afmeting, speciale dimming of kleur in. Maar maatwerk is zoveel meer. Dankzij maatwerk kan er creatief omgegaan worden met verlichting en kunnen jullie als klant hierin jullie visie weergeven. 

De LINIA is een recht lijnprofiel dat breed toepasbaar is. Wij werken met 4 soorten: LINIA3535, LINIA5470, LINIA7977 & QUADRA. De meest populaire en functionele is de LINIA5470 omdat de driver in het profiel past en bij dit profiel kan er ook een sensor in verwerkt worden. De LINIA3535 is het meest slanke profiel en oogt mooi bij strakke interieurs. De LINIA 7977 is het tegenovergestelde, dit is het meest robuuste profiel maar komt mooi tot zijn recht in grote ruimtes.

De LINIA3535 en de LINIA5470 staan ook bekend om haar 5 soorten lichtmodules: Oculi, Argus, Talpi, Wink & Zaro. De LINIA5470 heeft nog een 6e soort lichtmodule, nl. Setto. De Setto staat voor een interessante UGR-waarde en wordt ook wel Baffle genoemd. Deze variatie wordt vaak toegepast in kantoorruimtes.

De SCUPO is een elegant profiel dat heel flexibel is waardoor er een uniek effect gecreëerd kan worden. De SCUPO heeft 3 lichtuitstralingen: Down, Outer & Inner. Organische vormen zijn een trend in het huidige interieurlandschap. Daar speelt de SCUPO helemaal op in. Mix-and-match de gebogen profielen met elkaar en creëer jouw uniek verlichtingsarmatuur. Wil je een ruimte laten opvallen? Dan is de SCUPO de eyecatcher die je nodig hebt. 

De QUADRA familie bestaat uit het profiel QUADRA, QUADRA V & QUADRA-FYRA. Wat de QUADRA familie zo speciaal maakt is dat de lichtuitstraling 180° is. De QUADRA V is het profiel in de maat van een rechthoek gemaakt met als afmetingen 375x375x20. Ben je op zoek naar een slank armatuur op maat? Dan is de QUADRA zeker een optie.

De FYRA is een wandarmatuur gebaseerd op de geometrische vormen van de hedendaagse architecturale infrastructuur. De QUADRA V en FYRA zijn geschikt in openbare ruimtes, hallen en trappengangen en is beschikbaar in plafond- en wandmontage.

De AVIO is een architecturale inbouwverlichting met een artistieke touch en tevens een echte eyecatcher. De HELI, verkrijgbaar in 2 types (78 & 108), wordt geïnstalleerd op een railsysteem en heeft een 350° rotatie. Ben je op zoek naar retailverlichting? Dan zet de HELI jouw winkel in de kijker. De lichtuitstraling kan gepersonaliseerd worden met Oculi of Argus.

Bij spotverlichting springt de WINK eruit. Dankzij de 864 variaties kan je de WINK personaliseren door zelf de kleur te kiezen voor de binnen -en buitenring, dimming-systeem, kleurtemperatuur en de lichtuitstralingshoek. Ons nieuwste maatwerk is de WINK ON TRIPLE, een opbouw spotverlichting met pit in. Deze kan je ook personaliseren door de vele kleuren en stralingshoeken.

De OKKO-OQQU familie is de definitie van het LEDNLUX-DNA. Modulariteit staat centraal. Beide trackspots bestaan uit 720 varianten. Subliem in eenvoud, een eyecatcher door de mogelijkheid tot personalisatie. Kies tussen drie vermogen (10W, 20W en 30W) en 3 soorten reflectoren (23°, 36° en 60°). Als surplus is de De OKKO-OQQU familie is een populaire trackspot omwille van de hoge CRI. Hierdoor is de OKKO & OQQU populair bij retail en hospitality. 

De meest populaire architecturale inbouwspot is de KALI. Verkrijgbaar in twee types: KALI en KALI GY. De KALI is met bladveren is toepasbaar in een betonnen plafond. De KALI GY is met springveren en is ideaal voor in een verlaagd plafond. De KALI is een inbouwspot dat toepasbaar is in elke ruimte door het strakke design. Reflecteer jouw idee van design en mix-and-match deze populaire inbouwspot.

Benieuwd naar meer?


 

Lichtplan op maat
De lichtbeleving die perfect bij jou past