Maatwerk

Na het verkennen van ons uitgebreide assortiment, merk je wellicht dat jouw specifieke visie op verlichting niet direct terug te vinden is in ons standaardgamma. Geen zorgen, dat is helemaal begrijpelijk en biedt zelfs nieuwe mogelijkheden!


Ontdek onze op maat gemaakte verlichtingsservice. Laat jouw ideeën de leidraad zijn terwijl onze lichtadviseurs aan het werk gaan om een op maat gemaakte lichtoplossing te creëren die perfect aansluit op jouw visie. Na goedkeuring wordt jouw unieke verlichting geassembleerd in onze eigen productiehal in Genk, waardoor we snel kunnen inspelen op jouw wensen. #handmadeInBelgiumWaarom kiezen voor maatwerk?

Maatwerk gaat verder dan alleen de stralingshoek, afmeting, speciale dimming of kleur. Het stelt je in staat om op creatieve wijze met verlichting om te gaan en jouw unieke visie tot uiting te brengen.


Ontdek tevens onze LINIA-familie, die een breed scala aan profielen omvat, waaronder de populaire LINIA5470 met geïntegreerde driver en optionele sensor, de slanke LINIA3535 die perfect harmonieert met strakke interieurs, en de uiterst smalle en flexibele LINIA1932 en LINIA2932. Deze laatste twee profielen bieden ongekende mogelijkheden en zijn verkrijgbaar met handige SAPP-beugels, waardoor je nog meer vrijheid hebt om jouw verlichtingsvisie te realiseren.


De Scupo, met zijn elegante en flexibele profiel, maakt het mogelijk om unieke verlichtingseffecten te creëren. Mix-and-match de gebogen profielen voor jouw eigen, opvallende verlichtingsarmatuur.


De Quadra-familie, met profielen zoals Quadra, Quadra v en Quadra-fyra, onderscheidt zich door een 180° lichtuitstraling. Of overweeg de Fyra voor wandmontage, geïnspireerd op hedendaagse architecturale vormen.


Van de architecturale inbouwverlichting zoals Avio met een artistieke touch tot de veelzijdige spotverlichting Wink, met 864 personaliseerbare varianten, en de nieuwste Wink on triple - bij uitstek de meest strakke opbouw spotverlichting met karakter.


De Okko/Oqqu-familie belichaamt het lednlux®-dna met zijn modulaire aanpak en 720 beschikbare varianten voor trackspots. De Kali inbouwspot, verkrijgbaar voor standaard en gyproc plafonds, is een populaire keuze met zijn strakke design en toepasbaarheid in diverse ruimtes.


Wil je meer ontdekken? Neem gerust een kijkje en laat je inspireren door ons diverse assortiment aan op maat gemaakte verlichtingsoplossingen. 


 

Lichtplan op maat
De lichtbeleving die perfect bij jou past