Handmade in Genk
Je koopt Belgisch bij LEDNLUX

Met ons uitgebreide standaardgamma kunnen we u in veel gevallen verder helpen.

Het uitgebreide aanbod in het standaardgamma is dan ook zonder twijfel één van de sterktes van LEDNLUX.

Wil je een unieke touch toevoegen aan jouw armatuur? Ons creatief teken- en ontwerpteam verwerkt jouw vraag en verwerkt deze in een optimale lichtoplossing. Deze ontwerpen worden vervaardigd in ons atelier te Genk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We geven je graag meer informatie.

Odoo + afbeelding en tekst

“In elke stap van het productieproces sta jij centraal”

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Gesprek

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Ontwerp

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Productie

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Levering

 

“Gepersonaliseerd tot in de details”

Van lijnverlichting tot trackspots, het assortiment van het Handmade-gedeelte van LEDNLUX is enorm uitgebreid in de laatste jaren. De mogelijkheden zijn dan ook erg breed.

Een handig overzicht maakt de keuze iets makkelijk.

Over welke ruimtes gaat het?

Vooraleer we een producttype gaan voorstellen willen we graag weten welke ruimtes je wilt aanpakken. Breng indien mogelijk een grondplan mee of probeer zelf een schets te maken met maten die ongeveer kloppen. Ook foto’s van de ruimte(‘s) zijn zeer helpend. Daarnaast is het ook leuk als je wat foto’s meebrengt wat perfect past bij jou stijl Je kan zeker ook eens kijken bij ‘inspiratie’.

Esthetiek

Verlichting is beleving. Beleving uit zich in gevoel, emotie, buikgevoel of recht uit het hart. Elk individu verdient een verlichtingsproduct wat zijn of haar persoonlijkheid volledig weerspiegelt.

Beken kleur of ga voor een gewaagde vorm, één ding is zeker: ‘De verlichtingsexperten van LEDNLUX staan je bij van begin tot het einde.

Verlichting

We zouden geen verlichtingsexperten zijn als we niet naar het technische gedeelte kijken. We bekijken elke ruimte en stellen enkel producten voor met voldoende lichtopbrengst & interessante dimmingsmogelijkheden.

“Welke producttypes zijn handmade in Genk?”