HEALTHCARE LIGHTING

De beste investering in het welzijn van de zorg

Ziekenhuizen, privépraktijken en rusthuizen zoeken niet zomaar naar verlichting; ze streven naar op maat gemaakte lichtoplossingen die verder gaan dan eenvoudige verlichting van ruimtes. Onze verlichting is niet enkel een toevoeging aan de omgeving; het is een investering in het welzijn van patiënten en de optimalisatie van de werkprestaties van medisch personeel. De directe impact van onze verlichting op de gezondheid en het welzijn van mensen maakt het onmisbaar, vooral in omgevingen met beperkte daglichttoetreding, zoals ziekenhuizen. Laten we samen de specifieke behoeften doornemen en een op maat gemaakte verlichtingsoplossing creëren die niet alleen voldoet aan, maar overtreft wat nodig is. 

Uw investering in onze verlichting is een investering in een gezondere en productievere zorgomgeving. 

Kristallijn

Bilzen

Het wooncentrum Kristallijn is een nieuw state-of-the-art gebouw dat voorzien is van de nieuwste snufjes met het comfort voor de bewoners voorop.

Architectengroep PSK is de architect van dit project en de installateur is Electro Technics Bilzen. Er werd geopteerd voor de op maat gemaakte LINIA 5470. De eetruimte is uitgerust met meerdere op maat gemaakte Linia 5470 Talpi met een totale lengte van 8m41. De gangen zijn uitgerust met een op maat gemaakte Linia 5470 met een totale lengte van 20m45. Wanneer het valavond is, wordt het volledig gangpad verlicht. Esthetisch knap en tevens praktisch.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de linia 5470 talpi.


Benedenti

Genk

Benedenti Tandartsenpraktijk, opgericht in 1985 door Rik Claes en Griet Luyten, is nu een bloeiende groepspraktijk met meerdere vestigingen in Vlaanderen. De groei en ambitie van Benedenti hebben geleid tot de verwezenlijking van CEO Rik Claes' droom: de bouw van een ideale praktijk in Herentals in 2017. Het gebouw, ontworpen door D&A Architectenbureau en gebouwd door Mathieu Gijbels, is ontworpen voor uitbreidingsmogelijkheden, aangezien Benedenti Groep constant op zoek is naar nieuwe groeikansen.

Bij het creëren van deze ideale praktijk heeft Benedenti samengewerkt met Striptronic voor de verlichting. Van een op maat gemaakte LINIA 5470 bij het onthaal tot Flexline 5050 60 in de koof van het plafond, is elke keuze doordacht. De gangen van Benedenti bieden een unieke beleving dankzij indirecte verlichting die het typische klinische tandartsgevoel vermijdt. De warme groet en sfeervolle verlichting zorgen voor een direct gevoel van welkom en rust.

De armaturen die hiernaast worden getoond zijn de Luxor.

Ziekenhuis Oost-Limburg

Genk

In de wereld van ziekenhuizen, laboratoria en andere medische omgevingen is de zoektocht naar de perfecte verlichting meer dan gerechtvaardigd. Wij begrijpen de hoge eisen die gesteld worden en bieden niet alleen verlichting die voldoet aan de standaardeisen, maar ook een niveau van hygiëne dat ongeëvenaard is. In medische ruimtes is het cruciaal dat de verlichting niet alleen de juiste hoeveelheid licht biedt, maar ook extreem schoon is. En daar komt onze expertise om de hoek kijken.

Onze verlichtingsarmaturen zijn ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud en reiniging. Vuil en bacteriën krijgen geen kans om zich te hechten, waardoor een onberispelijke hygiëne wordt gegarandeerd. Bovendien zorgen we ervoor dat onze installaties geen enkele storing veroorzaken met andere elektrische apparaten, waardoor een naadloze werkomgeving ontstaat. 

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Lightplate.