Ons team

 

Ben je op zoek naar verlichting wat momenten versterkt?
Vanaf de ochtendstond tot de nachtrust roept gaan wij voor de ultieme lichtervaring. Een gepersonaliseerde lichtervaring, dat is een basisrecht.

Wij  verwerken dromen in de realiteit, want we willen dat je groots droomt.
Door modulariteit komt jouw droom uit. Een uniek schouwspel van verschillende kleuren in tig armaturen wordt verweven in het interieur van jouw dromen.

LEDNLUX'ers zijn een ras apart.
Karakterkoppen die klanten ten allen tijden willen helpen.
Steeds een oplossing voorzien om dromen te laten uitkomen is de hoogste prioriteit. 

LEDNLUX'ers zijn ben je, dat voel je.
Voel jij het? Bekijk dan zeker de vacaturepagina.Geschiedenis .

Odoo + afbeelding en tekst

De start in 2009

Agatino Sturiale & Gerry Wouters richtten LEDNLUX op. Vanaf de start adviseerden ze in kwaliteitsvolle Ledverlichting. Om LEDNLUX te diversifiëren maken ze een merk met tientallen factoren waar een product aan moet voldoen vooraleer het een LEDNLUX-product wordt.

Oplossingen op maat in 2014

Door innovatie en verdere investeringen zet LEDNLUX maatwerk op de kaart. Door de productie in huis te houden zorgt het team van 5 voor een enorme flexibiliteit. Flexibiliteit in zowel afwerking als levertermijnen. Door kwaliteitscontroles en -procedures zorgt LEDNLUX voor een hoogstaande afwerking. 

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

x10 in 2018

Door de verhuis naar Genk werd zowel het team als het magazijn erg uitgebreid. Dat met één doel voor ogen: 'Flexibiliteit'. De productie wordt uitgebreid, de stockruimte gaat x10 en het personeel wordt verdubbeld.

Heden

SERVICE
Als lichtpartner zorgen wij voor de totaaloplossing. Van een lichtstudie tot een gepast offerte. Bij ons zit je goed.

R&D 
Door een eigen R&D-team zorgt LEDNLUX voor een oplossing op de marktvraag. Steeds met het oog op eigen productie.

PERSONEEL
20 LEDNLUX'ers.

PRODUCTEN
+1000 producten, +100 kleuren.  

Odoo • Tekst en afbeelding

missie.

Elk individu voorzien van kwalitatieve lichtbelevingen. Door innovatieve technologie en een scherp design verrijken wij de omgeving in de meest waardevolle momenten.

visie.

LEDNLUX'ers geloven in de kracht van creaties. Door een verfijnde creatie zorgen we voor de ultieme lichtbeleving op architecturaal en residentieel vlak. 


We zijn fier op onze LEDNLUX'ers.

Atelier.

Waar maatwerk een gezicht krijgt.  Van schroef tot machine, onze vakmannen zorgen ervoor dat elk armatuur de gewenste afmetingen krijgt. Ons team gaat voor uiterste precisie. 

Demo logo
Demo logo
Demo logo

Magazijn.

Op tijd bij jou.  In de mooie wereld van warehousing zetten deze toppers hun beste beentje voor. Kom je regelmatig iets afhalen? Dan heb je ze wel al eens zien rondlopen! Op stap voor alles in-time bij jou te krijgen. Wil je zeker zijn dat iets op stock is? Ze kijken het graag voor je na. 

Demo logo
Demo logo
Demo logo

Technisch.

Het DNA van het product.  Op zoek naar een calculatie of heb je een vraag over techniek? Team techniek bijt zich vast in elk vraagstuk totdat jij tevreden bent! Elk product wordt volledig bekeken door de product designers en extra gecheckt door team techniek.

Demo logo

Administratie.

Alles met de glimlach.  Een vriendelijke lach aan de telefoon, een leuke ontvangst of een duidelijke aanmaning. Deze dames kunnen het allemaal! Heb je vragen over een openstaande vacature, facturen of algemene vragen over LEDNLUX? Ze helpen je graag.

Demo logo
Demo logo

Sales.

Van advies tot opvolging. Wil je graag kennismaken met LEDNLUX of wil je een project bespreken? Dan komen ze tot bij jou! Het salesteam vertaalt jouw verlichtingswens naar een concrete oplossing door gericht advies. Architecten, studieburelen, installateurs, totaalinrichters,... vragen graag hun advies.

Demo logo
Demo logo
Demo logo

Management.

Innovatief & mensgericht.  Geen diplomatiek, wel mensgericht handelen. Dat vind je terug over de volledige lijn. Door in te spelen op de marktvraag en innovatief te zijn zorgt LEDNLUX voor de bijnaam 'De menselijke verlichtingsfabrikant'. 

Demo logo
Demo logo