Huisverlichting

Maak van je huis een thuis

De verlichting in je huis is essentieel voor zowel de sfeer als de functionaliteit van elke ruimte. Voor de woonkamer is een mix van sfeer- en accentverlichting ideaal om een uitnodigende en veelzijdige omgeving te creëren, eventueel met dimbare hoofdverlichting voor flexibiliteit. In de keuken is heldere, functionele verlichting nodig, met onderkastverlichting voor werkoppervlakken en eventueel hanglampen voor sfeer. De badkamer vereist heldere, gelijkmatige verlichting bij de wastafel voor precisietaken en dimbare lichten of LED-strips voor een ontspannen sfeer. Voor de slaapkamer zijn zachte, rustgevende lichten met leeslampjes ideaal voor comfort en rust. Door zorgvuldig de verlichting in elke kamer te kiezen, creëer je een thuis dat zowel stijlvol als functioneel is.


Gemoderniseerde verlichting in een pareltje in Genk

Genk

Dit trendy koppel koos doorheen het volledig interieurontwerp voor een moderne omgeving met warme accenten. Om het marmer keukenblad te verlichten kiezen we voor een LINIA 5470 Argus met een brede lichtuitstraling. De 48°-lichtbundel zorgt ervoor dat er geen schaduwvlekken aanwezig zijn op de gestileerde natuursteen. Het zwarte armatuur zorgt voor een mooi contrast met de witte muren/plafonds, waardoor het totaalplaatje volledig in de stijl van de bewoners is. 

De verfijnde inbouwspots zijn strategisch geïnstalleerd zodat de lichtuitstraling de volledige kastruimte dekt. In combinatie met een ledstrip is de op maat afgewerkte keukenwand een ware eyecatcher. De indirecte verlichting zorgt voor een sfeervolle gloed over de marmeren spatwand.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de linia 5470 argus.


Een maatwerk-totaalconcept waar elk detail telt 

Houthalen

Deze huiskamer verdiende wat extra aandacht. Een maatwerk maakte van deze huiskamer de place to be bij familiefeesten, jarigen of kerstgelegenheden. iedereen houd van het vertoeven onder dit prachtwerk. Een combinatie van directe en indirecte verlichting zorgt voor een gezellig sfeer bij het thuiskomen.

De basis van het maatwerk armatuur dat hiernaast wordt getoond zijn de Linia 5470 & de linia 3535.


Hoe zal jouw volgende badkamerverlichting eruit zien?

Houthalen Helchteren

Badkamer verlichting heeft een dubbele functie. Het moet mooi afgewerkt zijn maar de functionaliteit mag zeker niet vergeten worden. Elektriciteit en water zijn elkaars vijanden, dus is het van belang dat de verlichting in een badkamer spatwaterdicht is. De minimum IP waarde is 44. Ben je niet zeker? Vraag dan raad aan onze lichtexperten.

Wat je ook zeker niet mag vergeten, is de functionaliteit. We raden steeds aan om een dimbare verlichting te kiezen. Wil je relaxen in bad of word je de nieuwste Pavarotti in de douche? Zet de verlichting dan op minimaal vermogen en geniet ten volle van me-time. ’s Morgens wakker worden en jezelf opkleden, doe je best met verlichting op maximaal vermogen.

Het armaturen die hiernaast worden getoond zijn indirecte ledstrips & als inbouwspots de populaire Kali.


De showroom bij uitstek voor jouw interieur  

Houthalen-Helchteren

Een keukeneiland verlichten is een uitdaging op maat. Waarom?

Ieder keukeneiland is uniek door hun verschillende vormen, afmetingen en de hoogtes van het plafond. Er werd geopteerd voor de LINIA 5470 Oculi. Deze lijnverlichting wordt vaak gebruikt in keukens om zijn strakke uiterlijk en personaliseerbare lichtuitstraling.

Het aanrecht is verlicht met een ledstrip 3000K. Hier werd gekozen voor een directe verlichting over de lengte van het aanrecht. Doordat deze achter het hout geplaatst is, kan dit ook als sfeerverlichting gezien worden.

De armaturen die hiernaast worden getoond zijn een indirecte Ledstrip in een subtiel inbouw profiel met daarnaast een linia 5470 en een Linia 3535 oculi.Villa verlichting tilt je ruimte net dat tikkeltje hoger

Hasselt

Deze strakke villa met ruime lichtinval zorgt voor een gevoel van rust. Door creatief om te springen met verschillende type verlichting, wordt de volledige ruimte een unieke beleving.

In de inkomruimte kiezen we voor vierkante inbouwspots om de hal praktisch te verlichten. De indirecte verlichting geeft een ruimtelijk gevoel inclusief een warme sfeer. Om van deze villa een ware eyecatcher te maken, is er geopteerd voor een RGBW-ledstrip. Zo is het mogelijk om met een simpele touch op de afstandsbediening van kleur te veranderen.

Van de verlichting in de bar tot accentverlichting in de wijnkast, elk type verlichting is een meerwaarde voor de woning.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de RGBW-ledstrip.