HOME LIGHTING

Maak van je huis een thuis

Verlichting voor thuis, ga voor de juiste sfeer.

Home lighting  Oftewel verlichting voor thuis varieert erg van ruimte tot ruimte. Creëer een gezellige en comfortabele ruimte waar je jezelf echt thuis voelt.

Villa

Genk

Dit trendy koppel kiest doorheen het volledig interieurontwerp voor een moderne omgeving met warme accenten. Om het marmer keukenblad te verlichten kiezen we voor een LINIA 5470 Argus met een brede lichtuitstraling. De 48°-lichtbundel zorgt ervoor dat er geen schaduwvlekken aanwezig zijn op de gestileerde natuursteen. Het zwarte armatuur zorgt voor een mooi contrast met de witte muren/plafonds, waardoor het totaalplaatje volledig in de stijl van de bewoners is. 

De verfijnde inbouwspots zijn strategisch geïnstalleerd zodat de lichtuitstraling de volledige kastruimte dekt. In combinatie met een ledstrip is de op maat afgewerkte keukenwand een ware eyecatcher. De indirecte verlichting zorgt voor een sfeervolle gloed over de marmeren spatwand.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de linia 5470 argus.

Showroom Multiprojects

Houthalen Helchteren

Een keukeneiland verlichten is een uitdaging op maat. Waarom?

Ieder keukeneiland is uniek door hun verschillende vormen, afmetingen en de hoogtes van het plafond. Er werd geopteerd voor de LINIA 5470 Oculi. Deze lijnverlichting wordt vaak gebruikt in keukens om zijn strakke uiterlijk en personaliseerbare lichtuitstraling.

Het aanrecht is verlicht met een ledstrip 3000K. Hier werd gekozen voor een directe verlichting over de lengte van het aanrecht. Doordat deze achter het hout geplaatst is, kan dit ook als sfeerverlichting gezien worden.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Linia 5470 Oculi.

Villa

Hasselt

Deze strakke villa met ruime lichtinval zorgt voor een gevoel van rust. Door creatief om te springen met verschillende type verlichting, wordt de volledige ruimte een unieke beleving.

In de inkomruimte kiezen we voor vierkante inbouwspots om de hal praktisch te verlichten. De indirecte verlichting geeft een ruimtelijk gevoel inclusief een warme sfeer. Om van deze villa een ware eyecatcher te maken, is er geopteerd voor een RGBW-ledstrip. Zo is het mogelijk om met een simpele touch op de afstandsbediening van kleur te veranderen.

Van de verlichting in de bar tot accentverlichting in de wijnkast, elk type verlichting is een meerwaarde voor de woning.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de RGBW-ledstrip.

Huiskamer maatwerk

Houthalen

Deze huiskamer verdiende wat extra aandacht. Een maatwerk maakte van deze huiskamer de place to be bij familiefeesten, jarigen of kerstgelegenheden. iedereen houd van het vertoeven onder dit prachtwerk. Een combinatie van directe en indirecte verlichting zorgt voor een gezellig sfeer bij het thuiskomen.

 De basis van het maatwerk armatuur dat hiernaast wordt getoond zijn de Linia 5470 & de linia 3535.

Badkamer

Hothalen Helchteren

Badkamer verlichting heeft een dubbele functie. Het moet mooi afgewerkt zijn maar de functionaliteit mag zeker niet vergeten worden. Elektriciteit en water zijn elkaars vijanden, dus is het van belang dat de verlichting in een badkamer spatwaterdicht is. De minimum IP waarde is 44. Ben je niet zeker? Vraag dan raad aan onze lichtexperten.

Wat je ook zeker niet mag vergeten, is de functionaliteit. We raden steeds aan om een dimbare verlichting te kiezen. Wil je relaxen in bad of word je de nieuwste Pavarotti in de douche? Zet de verlichting dan op minimaal vermogen en geniet ten volle van me-time. ’s Morgens wakker worden en jezelf opkleden, doe je best met verlichting op maximaal vermogen.

Het armaturen die hiernaast worden getoond zijn de linia 5470 & de Bold.