HOSPITALITY LIGHTING

voelt als thuiskomen

Ontdek de magie van onze horeca verlichting en laat de ambiance van je eet- en drinkgelegenheid tot leven komen. Met onze verlichting creëer je een gastvrije en onvergetelijke sfeer voor elke gelegenheid.


Laat je verrassen door de kracht van licht, het gaat verder dan slechts verlichting. Licht kan de emoties en belevingen van mensen beïnvloeden, waardoor elke gast een unieke en memorabele ervaring beleeft. Van romantische diners tot gezellige avonden met vrienden, onze verlichting brengt de gewenste emoties en belevingen tot leven, keer op keer.

Restaurant George's & 

Het Merici hotel

Sittard

Restaurant George's en het Merici hotel in Sittard, zijn samen gevestigd in een voormalig Jezuïeten Internaat na jaren van leegstand. Dit biedt een unieke beleving in een historische setting met behoud van originele elementen. De ruimtes zijn slim verdeeld door steunpilaren, met in het middengedeelte een opvallende Cages geïnspireerd door Limburgse mijnsites. Met daarnaast de Okko op een track. Met talloze aanpassingsmogelijkheden en een hoogwaardige componenten dragen ze bij aan de gezellige sfeer doorheen het volledige gebouw. hierdoor zijn ze populair in de retail- en horecasector.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Okko.

Hof van Stayen

Sint-Truiden 

Ontdek de schitterende verlichting bij het Hof van Stayen in Sint-Truiden, waar stijl en functionaliteit samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. 

Onze zorgvuldig ontworpen armaturen versterken de sfeer van dit prachtige etablissement en creëren een warme en uitnodigende ambiance voor gasten. De verlichting is niet alleen een essentieel element voor de esthetiek, maar ook voor de efficiëntie van de ruimtes. Wij leverden op maat gemaakte verlichtingsoplossingen die de unieke kenmerken van het Hof van Stayen benadrukken. Of het nu gaat om de elegantie van het restaurant, de gezelligheid van de bar, of de verfijning van de vergaderruimtes.

Het armaturen die hiernaast worden getoond zijn de Cirkels in diverse maten.

Drugstore

Hasselt

Ontdek de unieke verlichting bij Drugstore in Hasselt, een gezellig bar waar samenzijn centraal staat. Hier kun je niet alleen heerlijk brunchen, maar ook genieten van een lekkere en gezellige apero. 

Onze zorgvuldig geselecteerde armaturen dragen bij aan de warme en uitnodigende sfeer van deze bijzondere plek, waardoor je met vrienden en familie kunt genieten van quality time. Onze verlichting creëert de perfecte ambiance voor een onvergetelijke tijd samen.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Okko.