RETAIL LIGHTING

Licht waar je verliefd op wordt

Het doel van Retail verlichting is om een gevoel van verliefdheid op te wekken. Verliefd worden op dat prachtige bloesje dat je draagt tijdens je eerste date, of op dat verrukkelijke gerecht dat je binnen no-time hebt opgesmikkeld... Retailverlichting geeft de omgeving leven en prikkelt de verbeelding van de consument. Hierdoor vervult deze verlichting een zeer commerciële rol, zonder daarbij de esthetische aspecten uit het oog te verliezen.


Kleurtemperatuur, kleurweergave (CRI) en ontwerp spelen in dit verhaal een cruciale rol. Of het nu gaat om een gezellige, sfeervolle sfeer of een heldere, efficiënte ambiance, de keuze is aan jou.  

Artglas

Zonhoven

ArtGlass heeft een gevestigde naam verworven in de wereld van glaskunst. Hun expertise strekt zich uit over de creatie van unieke glaskunstwerken, variërend van prachtige glas-in-loodramen tot op maat gemaakte glazen sculpturen en decoratieve glaspanelen.

Met een sterke nadruk op creativiteit en vakmanschap, heeft ArtGlass een reputatie opgebouwd als toonaangevend in de branche, waar klanten kunnen vertrouwen op authentieke kunstwerken die met zorg en aandacht zijn vervaardigd.

Onlangs heeft ArtGlass samengewerkt met de gerenommeerde installateur Immo Melotte om hoogwaardige verlichting te integreren in hun kunststudio en tentoonstellingsruimte. Deze verlichting benadrukt de schoonheid van de kunstwerken en zorgt voor een sfeer van verfijning en inspiratie.

ArtGlass' toewijding aan het bevorderen van creativiteit en artistieke expressie, in combinatie met hun oog voor detail en vakmanschap, maken hen tot een gewaardeerde speler in de wereld van glaskunst en -design. 

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Okko.

BMW Van Den Broeck

Dilbeek

BMW Garage Van Den Broeck is een gerenommeerde naam in de automobielindustrie, met een sterke focus op premium auto's en hoogwaardige dienstverlening. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van het volledige gamma van BMW-voertuigen, van innovatieve elektrische auto's tot luxe SUV's en sportieve modellen.


Met een nadruk op klanttevredenheid en deskundigheid, heeft BMW Garage Van Den Broeck een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties op de weg.


Onlangs heeft BMW Garage Van Den Broeck samengewerkt met installateur Algemene Elektriciteitswerken Hermans om hoogwaardige verlichting te implementeren in hun showroom en servicecentrum. Deze verlichting benadrukt de schoonheid van de BMW-voertuigen en creëert een sfeer van luxe en innovatie.


De betrokkenheid van BMW Garage Van Den Broeck bij hun klanten, gecombineerd met hun ongeëvenaarde aandacht voor detail en diepgaande expertise in premium auto's, vestigt hun positie als een gewaardeerde speler in de automobielindustrie en versterkt hun reputatie van toonaangevende aanbieder van kwaliteit en prestaties op de weg.

Een van de armaturen dat hiernaast wordt getoond is de Linia 5470.

Borremans

Hoogstraten

Borremans is dé specialist als het gaat om totaalconcepten voor badkamers, badkamerrenovaties, sanitair, en het creëren van luxueuze wellness ruimten die aan de hoogste eisen voldoen. Met jarenlange ervaring hebben ze zich bewezen als een vertrouwde partner voor klanten die dromen van een exclusieve en perfect ontworpen badkamer.


Wat Borremans onderscheidt, is hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige badkameroplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van hun klanten. Ze begrijpen dat een badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte; het is een oase van ontspanning, luxe en rust.


Recentelijk heeft Borremans hun expertise toegepast in hun eigen showroom en kantoorruimten door hoogwaardige verlichting te installeren. Deze verlichting benadrukt de pracht van hun badkamerconcepten en zorgt voor een stijlvolle en uitnodigende sfeer. Deze persoonlijke aandacht voor detail in hun eigen omgeving weerspiegelt de toewijding van Borremans aan het perfectioneren van elke badkamer die ze creëren. 


Borremans is niet alleen een leverancier van badkamers; ze zijn makers van badkamerdromen en belichamen het hoogste niveau van vakmanschap en verfijning in de branche.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Linia 3535.

Gervi

Maasmechelen

Gervi, opgericht in 1985 te Maasmechelen, heeft zich gevestigd als een toonaangevende leverancier van wellnessproducten in België. Hun reis begon met spa's en sauna's, en in de loop der jaren hebben ze hun aanbod uitgebreid naar fitnessruimtes, infraroodcabines, tuinmeubilair en zelfs barbecues. Het bedrijf staat synoniem voor kwaliteit en innovatie, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar begrip op de Belgische markt.


In de grootste showroom van Gervi, gelegen in Maasmechelen, komen alle facetten van hun uitgebreide aanbod tot leven. Hier hebben ze een bijzondere nadruk gelegd op het creëren van een inspirerende winkelomgeving waar klanten de producten kunnen ontdekken en ervaren. Onlangs heeft Gervi samengewerkt met Installateur Lenaerts om hun showroom in Maasmechelen op een creatieve en verfijnde manier te verlichten. Ze kozen voor aangepaste linia 5470 lichtlijnen in combinatie met stijlvolle ringen.


Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Ring en een lichtlijn op maat.

KOMONO 

Antwerpen

Komono is in 2010 opgericht door Raf Maes en Anton Janssens. Vandaag is het merk zo uitgegroeid dat je hun populaire items al in 50 verschillende landen kan kopen. Komono verkoopt zonnebrillen en horloges. In de winkel te Antwerpen kan je de laatste collecties van Komono bewonderen en ook het interieur van de winkel is zeker een bezoekje waard.

De Flagshipstore was de eyecatcher als je in de Kammenstraat rondliep. De belevingsruimte werd volledig in de huisstijl van KOMONO gemaakt in samenwerking met installateur Volt. Strak, modern en toch enorm herkenbaar. Als eyecatcher werden er verschillende lijnprofielen in de spiegel ingebouwd. You never saw that, right? Gecombineerd met inbouwprofielen in het plafond verkrijg je een unieke lichtbeleving doorheen de verschillende regio's. 

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Versed.