Waarom kiezen voor  Belgisch maatwerk?

Of u nu op zoek bent naar een opvallend pronkstuk in een commerciële ruimte of een subtiele, sfeervolle verlichting in uw woning, lednlux® maakt het mogelijk. Wij dagen de grenzen van verlichtingsontwerp uit om aan al uw eisen te voldoen.

Uw droom gepersonaliseerd 

tot in het kleinste detail

We leren u kennen

Met een kop koffie in de hand bespreken we al jouw noden en wensen zodat wij jouw dromen kunnen waarmaken.

Berekenen en tekenen

Wij gaan aan de slag om uw maatwerk tot in de puntjes voor te bereiden en ervoor te zorgen dat alle technische aspecten op zijn plaats vallen.

Produceren magie

Alle onderdelen worden op maat gezaagd, geassembleerd en met grote zorg ingepakt zodat jij krijgt wat je verdient.

Leveren op locatie

Omdat we er zeker van willen zijn dat uw droom perfect gerealiseerd kan worden binnen de gewenste tijd werken wij met onze eigen leverdienst. Zo kan een voorspelde levering gegarandeerd worden.

Een totale lichtbeleving op maat van elk project

Bij lednlux® begrijpen we dat elk project uniek is, en geen twee ruimtes dezelfde verlichtingsbehoeften hebben. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen waarmee u de volledige controle heeft over uw lichtomgeving. Met onze deskundige ontwerpers aan uw zijde, wordt elke visie werkelijkheid en elke ruimte een meesterwerk van licht en esthetiek.

Maatwerk in zijn eenvoud

Volledige Aanpassing

Onze maatwerkoplossingen zijn niet beperkt door standaardcatalogi. Alles is mogelijk. Van de vorm en grootte van armaturen tot de intensiteit en kleur van het licht, u heeft de regie.

Functionaliteit en Efficiëntie

Wij streven ernaar om niet alleen visueel verbluffende oplossingen te bieden, maar ook om de functionaliteit en efficiëntie van uw verlichting te optimaliseren. Uw lichtomgeving wordt niet alleen mooier, maar ook slimmer.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij lednlux® staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze maatwerkoplossingen worden met de grootste precisie vervaardigd, zodat ze langdurig betrouwbare prestaties leveren en voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid.

Expertise en Samenwerking

Onze ervaren ontwerpteams werken nauw met u samen om uw visie te begrijpen en te realiseren. Uw wensen staan centraal, en we bieden professioneel advies om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw verlichtingsproject haalt.

Nieuwsgierig naar de 

mogelijkheden voor jouw project?

Vul het formulier in en wij nemen graag contact met u op!


Klik hier!