Ons team

LEDNLUX is de menselijke verlichtingsfabrikant te Genk.

Ben je op zoek naar verlichting wat momenten versterkt?
Vanaf de ochtendstond tot de nachtrust roept gaan wij voor de ultieme lichtervaring. Een gepersonaliseerde lichtervaring, dat is een basisrecht.

Wij verwerken dromen in de realiteit, want we willen dat je groots droomt.
Door modulariteit komt jouw droom uit. Een uniek schouwspel van verschillende kleuren in tig armaturen wordt verweven in het interieur van jouw dromen.

LEDNLUX'ers zijn een ras apart.
Karakterkoppen die klanten ten allen tijden willen helpen.
Steeds een oplossing voorzien om dromen te laten uitkomen is de hoogste prioriteit. 

LEDNLUX'ers zijn ben je, dat voel je.
Voel jij het? Bekijk dan zeker de vacaturepagina.


DE START

Agatino Sturiale & Gerry Wouters richtten LEDNLUX op. Vanaf de start adviseerden ze in kwaliteitsvolle LED-verlichting. Om LEDNLUX te diversifiëren maken ze een merk met tientallen factoren waar een product aan moet voldoen vooraleer het een LEDNLUX-product wordt.

2009
MAATWERK

Door innovatie en verdere investeringen zet LEDNLUX maatwerk op de kaart. Door de productie in huis te houden zorgt het team van 5 voor een enorme flexibiliteit. Flexibiliteit in zowel afwerking als levertermijnen. Door kwaliteitscontroles en -procedures zorgt LEDNLUX voor een hoogstaande afwerking. 

2014
GENK

Door de verhuis naar Genk werd zowel het team als het magazijn erg uitgebreid. Dat met één doel voor ogen: 'Flexibiliteit'. De productie wordt uitgebreid, de stockruimte gaat x10 en het personeel wordt verdubbeld.

2018
SERVICE
Als lichtpartner zorgen wij voor de totaaloplossing. Van een lichtstudie tot een gepast offerte. Bij ons zit je goed.
R&D 

Door een eigen R&D-team zorgt LEDNLUX voor een oplossing op de marktvraag. Steeds met het oog op eigen productie.

PERSONEEL
18 LEDNLUX'ers.
PRODUCTEN
 

+1000 producten, +100 kleuren. 

heden

missie.

Elk individu voorzien van kwalitatieve lichtbelevingen. Door innovatieve technologie en een scherp design verrijken wij de omgeving in de meest waardevolle momenten.

visie.

LEDNLUX'ers geloven in de kracht van creaties. Door een verfijnde creatie zorgen we voor de ultieme lichtbeleving op architecturaal en residentieel vlak.