Een bredere kijk op ons verhaal


Sinds 2009 gaan we van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor de ultieme verlichtingservaring. Een gepersonaliseerde beleving is een basisrecht in de hedendaagse maatschappij.


Wij zetten tot op de dag van vandaag dromen om in realiteit, we willen dat je groot droomt. Modulariteit maakt je droom waar. Een uniek schouwspel van verschillende kleuren in tig armaturen wordt verweven in het interieur van je dromen.

Hoe het allemaal begon 

2009
Sinds 2009

In 2009 bundelen Gerry Wouters en Agatino Sturiale hun krachten en richten lednlux® op. Vanaf het allereerste begin waren Gerry en Tino gepassioneerde adviseurs op het gebied van hoogwaardige Ledverlichting. Ze transformeerde lednlux® tot een merk en legden de focus op diverse partnerschappen. Als toonaangevende verlichtingspartner loopt lednlux® voorop op de grote merken. Aldus Tino; "Door vast te houden aan kwaliteitsproducten en het menselijke karakter van ons bedrijf, zijn we geliefd bij installateurs."

2012
Van kelder naar bedrijfshal 

In 2012 verruilden we de kelder voor een professionele bedrijfshal van 300m in Houthalen. Hiermee hebben we onze opslagcapaciteit tot 5x vermenigvuldigd en deden we onze eerste aanwerving. De eerste lednlux-medewerker was een feit; een leverancier/vertegenwoordiger die ervoor zorgde dat installateurs en distributeurs sneller de juiste service ontvingen. 

2014
De befaamde LINIA's kwamen tot leven

Dit markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk binnen lednlux®. we creëerden met zorg een productieruimte en investeerden fors in onderzoek naar verschillende materialen. We verdiepten ons in het leveren van op maat gemaakte oplossingen en zette stappen vooruit in architecturale verlichting, zo maakten we een mooie groei binnen onze eigen mogelijkheden. 

2017
Verhuis naar Genk

Vijf jaar na onze eerste verhuizing namen we afscheid van het Houthalen-hoofdstuk en vestigden we ons in Genk. In slechts drie jaar tijd verviervoudigden we ons personeelbestand, inclusief twee productie-experts. Dit stelde ons in staat om ons machinepark uit te breiden en de expansie op productie vlak op gang te trekken.

Heden
De dag van vandaag 

Op dit moment zijn we druk bezig met digitalisering. Met behulp van verschillende nieuwe softwarepakketten vergroten we onze efficiëntie en kunnen we de voorraad op elk moment analyseren, controleren en indien nodig corrigeren. Daarnaast optimaliseren we de samenwerking tussen verschillende afdelingen, zodat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. 

De lednlux® strategie

Missie

Onze missie is om elk individu te voorzien van een kwalitatieve lichtbelevingen. Door innovatieve technologie en een scherp design verrijken wij de omgeving in de meest waardevolle momenten. Wij helpen hiermee inrichters van residentiële en zakelijke ruimtes die esthetisch, duurzame realisaties en ultiem functioneel comfort willen, door hoogwaardig op maat gemaakte armaturen en geoptimaliseerde lichtoplossingen te bieden, in tegenstelling tot generalistische fabrikanten.


Visie

Door een verfijning van deze creaties zorgen we voor de ultieme lichtbeleving op zowel architecturaal & residentieel vlak. Door de sterke samenwerking van verschillende interne afdelingen zorgen wij voor de perfecte service. Hiervoor staan we garant doordat we beschikken over een eigen R&D-cel gecombineerd met een productieafdeling in Genk. Door deze samenwerking zorgen we voor kwalitatieve custom made verlichting. We hebben naast onze eigen vertegenwoordigers ook een aantal sterke LEDNLUX-verdelers geselecteerd waar de particulier terecht kan voor een greep uit ons assortiment.


Kernwaarden

01 Service

LEDNLUX is groot geworden door menselijkheid. In kwalitatieve producten maar vooral door service & goed advies. Dit blijven we tot op de dag van vandaag dan ook hoog in ons vaandel dragen. Niets gaat boven een gezellige babbel met een tasje koffie.


02 Expertise

Ons volledige productassortiment is lednlux®-approved en wordt getest op tientallen factoren waaronder efficiëntie, lichtuitstraling en design. Elke lednlux®-medewerker wordt verwacht om achter elk product te staan & enthousiast te zijn tegen zijn omgeving over de producten. Ook al heeft elk zijn/haar expertise.


03 Persoonlijk

Eén product heeft eindeloze combinatie mogelijkheden (kleur, vermogens, integratie spotjes, integratie blindplaten, accessoires,…). Het doel is dan ook om de klant een zo persoonlijk mogelijk advies te geven waardoor de eindklant de lichtoplossing krijgt waarover hij altijd gedroomd heeft.


04 Kwaliteit

LEDNLUX selecteert vanaf de start haar producten zorgvuldig. Het lanceren van producten is in een gecontroleerd productproces opgenomen waardoor er eerst een volledig onderzoek wordt gedaan alvorens er een product effectief uitgebracht zal worden.


De gezichten achter lednlux®

De Sales

Maxime

Verlichtingsadviseur

Maxime is een gedreven adviseur die overal kansen ziet en zich volledig inzet voor de klanten en partners van lednlux®. Zijn vastberadenheid en enthousiasme zijn duidelijk merkbaar in al zijn inspanningen. Maxime is een waardevol lid van ons team, dat toewijding en passie heeft in overvloed.

Inge

Verlichtingsadviseur

Inge is een gedreven adviseur die zich volledig inzet om alle particuliere klanten van dienst te zijn. Haar toewijding en expertise maken haar tot een waardevolle contactpersoon voor iedereen. Inge staat altijd klaar om te helpen en te adviseren waar nodig.

Stijn

Verlichtingsadviseur

Stijn is een bedachtzame en doeltreffende adviseur die de regio Vlaanderen met precisie beheert. Zijn rustige aanpak en berekende strategieën maken hem tot een effectieve professional in zijn vakgebied. Stijn is degene die je nodig hebt om de klus te klaren in heel Vlaanderen.

Rutger

Verlichtingsadviseur

Rutger is een leergierige adviseur met een aanstekelijk enthousiasme en een joviale persoonlijkheid. Zijn constante drang om nieuwe dingen te leren, gecombineerd met zijn positieve en vriendelijke houding, maken hem tot een gewaardeerde collega. Rutger brengt niet alleen creatieve maatwerken, maar ook een dosis vrolijkheid naar ons team.

De Productie

Fabio

Magazijnier

Fabio is een vrolijke, enthousiaste magazijnmedewerker met een punctuele instelling. Zijn glimlach werkt aanstekelijk en hij staat altijd klaar om zijn collega's te helpen. Met Fabio in het team kun je rekenen op een soepel verlopend werkproces en een positieve sfeer. Dubbele win! 

Erwin

Magazijnier

Erwin is een kalme en bedreven magazijnmedewerker die te allen tijde de rust bewaart. Hij zorgt ervoor dat alles in het magazijn netjes en geordend op zijn plaats ligt. Zijn toewijding aan een georganiseerde werkomgeving draagt bij aan een vlotte en efficiënte workflow. Met Erwin in het team kun je altijd rekenen op orde en precisie.

Peter

Assembleur

Peter is een gedreven assembleur die niet alleen zijn vakmanschap in de assemblage toont, maar ook als probleemoplosser op werven fungeert. Peter is de persoon waar je op kunt rekenen om elke situatie snel en efficiënt aan te pakken, en hij doet dit met enthousiasme en doelgerichtheid.

David

Assembleur

David excelleert in frees- en zaagwerk met precisie en vakmanschap. Hij is niet alleen een expert in deze taken, maar ook een probleemoplosser en een toegewijde assembleur en natuurlijk teamspeler. Met David in het team kun je altijd rekenen op zijn vastberadenheid om het werk vlekkeloos uit te voeren.

Kim

Chauffeur

Kim is een krachtige aanwinst in ons mannenteam als chauffeur. Ze onderscheidt zich door haar punctualiteit en haar talent om structuur aan te brengen in alles wat ze doet. Kim is een sterke vrouw die altijd vooropgaat en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

De Calculatie

Alessandro

Calculator

Alessandro is een calculatiespecialist met een rustige uitstraling, een aanstekelijke lach en een scherp oog voor probleemoplossing. Zijn kalme houding en positieve instelling maken hem tot een waardevolle aanwinst voor ons team, terwijl zijn vermogen om problemen aan te pakken onze projecten soepel en succesvol laat verlopen.

De Administratie

Tiny

Administratief bediende

Tiny is onze toegewijde administratief medewerker die altijd met een grote lach voor iedereen klaarstaat. Haar vriendelijke houding en bereidheid om te helpen maken haar een gewaardeerde collega. Tiny zorgt niet alleen voor nauwkeurige administratie, maar ook voor een positieve sfeer in ons team.

De Innovatie

Elke

Marketing & communicatie verantwoordelijke

Elke is onze marketingverantwoordelijke die met veelzijdige expertise kan gezien worden als een bruggenbouwer tussen verschillende cruciale bedrijfsaspecten, waarbij ze marketingstrategieën ontwikkelt die innovatie en groei stimuleren binnen het volledige bedrijf. Haar multidisciplinaire aanpak en inzet maken haar tot een onschatbare schakel in ons team.

Marco

Productontwikkelaar

Marco is onze productontwikkelaar die innovatie naadloos combineert met creatief design en een schat aan expertise. Zijn unieke vermogen om vernieuwende ideeën tot leven te brengen, met oog voor esthetiek, maakt hem een waardevolle aanwinst voor ons team. Marco staat garant voor grensverleggende producten en oplossingen.

Het Management

Tino

Bestuurder


Gerry

Bestuurder


Thierry

Technical Manager


Kylana

HR-manager