OFFICE LIGHTING

Meer dan decoratie 

Kantoorverlichting, van natuurlijk licht tot efficiënte Ledverlichting, heeft een enorme impact op de sfeer en prestaties in de werkomgeving. Het juiste ontwerp en gebruik van verlichting kunnen niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook het welzijn van medewerkers bevorderen. Het is een krachtig hulpmiddel om de identiteit van je bedrijf te weerspiegelen en een comfortabele, inspirerende werkomgeving te creëren.

Lees meer in onze blog over  kantoorverlichting .  

Herkenrode Kazerne

Hasselt

Dit historische gebouw heeft een rijke geschiedenis, het deed voorheen dienst als Refugié huis en vredegerecht. Tegenwoordig is het gebouw omgebouwd tot een moderne plek, waar verschillende diensten van de Universiteit Hasselt gevestigd zijn.

Binnen de muren van De witte kazerne net naast het poortgebouw bevinden zich nog een aantal andere diensten van de Universiteit, onder andere de dienst financiën en mobiliteit. Om dit project te realiseren werkte we samen met EW Janssens.  

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Linia 1932.

Cynex

Hasselt

Binnen het project Cynex wordt de combinatie van versed en Linia armaturen geïntegreerd. Deze armaturen zijn zorgvuldig ontworpen en geoptimaliseerd om te voldoen aan de specifieke noden van de werknemers. Ze dragen bij aan de efficiënte verlichting en esthetiek van de werkomgeving, wat essentieel is voor een professioneel accountant- en adviesbureau zoals Cynex.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Versed.

LT

Genk

Het nieuwe kantoor van LT werd volledig geautomatiseerd door SamElek met behulp van een Loxone Smart Office-systeem, inclusief automatische verlichtingsregeling die rekening houdt met de specifieke functie van elke ruimte. 

Bovendien is er gekozen voor architecturale verlichting om zowel de praktische aspecten als de esthetiek van het gebouw te verbeteren. In nauwe samenwerking met installateur SamElek is er gezocht naar een aantrekkelijk ontwerp om het gebouw net dat beetje extra uitstraling te geven.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Circle Down​.

De Wilg

Bree

Busbedrijf De Wilg, gevestigd in Bree, is een toonaangevend openbaar vervoersbedrijf dat bekend staat om zijn veilige en betrouwbare diensten. Ze hebben een sterke focus op duurzaamheid en milieubewustzijn. In samenwerking met installateur VDR hebben ze recentelijk hoogwaardige verlichting geïnstalleerd in hun hoofdkantoor in Bree. Deze verlichting draagt bij aan een efficiënte en comfortabele werkomgeving en weerspiegelt de toewijding van De Wilg aan kwaliteit en duurzaamheid.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is een Complex maatwerk.

ES Tooling

Genk

ES Tooling, gevestigd in Genk, heeft een stevige reputatie opgebouwd in de mechanische industrie. Hun expertise ligt in het draaien en frezen van mechanische onderdelen, met de nadruk op kleine en complexe opdrachten met zeer strikte toleranties, zelfs tot 5 micron en minder. Dit is een niche waar ES Tooling zich vanaf het begin op heeft gericht en waar anderen vaak terugschrikken.

Om hun reputatie voor kwaliteit en precisie te handhaven, hebben ze samengewerkt met installateur Induzz3 om hoogwaardige verlichting te implementeren in hun faciliteiten in Genk. Deze verlichting draagt bij aan een efficiënte werkomgeving, waar precisie en vakmanschap essentieel zijn. ES Tooling's keuze voor deze niche markt, in combinatie met hun aandacht voor detail en kwaliteit, heeft hen tot een gewaardeerde speler in de industrie gemaakt.

 Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Linia 5470.

Melotte & partners - Zakenkantoor

Houthalen-Helchteren

Het zakenkantoor Melotte en Partners heeft zich gevestigd als een vooraanstaand kantoor in de financiële en zakelijke dienstverlening. Ze zijn gespecialiseerd in het bieden van strategisch advies en diensten aan bedrijven op diverse gebieden, variërend van financiële planning tot juridische zaken en managementconsultancy.

Met een sterke focus op klanttevredenheid en maatwerk, hebben Melotte en Partners zich een reputatie opgebouwd als betrouwbare partners voor bedrijven die op zoek zijn naar deskundige begeleiding. Ze begrijpen dat geen twee ondernemingen hetzelfde zijn en bieden oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van hun klanten.

Het armatuur dat hiernaast wordt getoond is de Ring.

j