Odoo + afbeelding en tekst

WINK

De Wink-familie kenmerkt zich door een speels en functioneel ontwerp met talloze variaties.

Na montage kan de spot gedraaid worden naar voorkeur. Praktisch voor residentiële projecten als projectverlichting in hospitality, office als retail. Beschikbaar als plafondlamp of in maatwerk.

Mogelijkheden van elk type:
Kleur body: 9005 & 9010
Kleur binnenring: 9005 / 9010 / Goud / Zilver / Chroom / Chroom Zwart
Stralingshoeken: 15° / 24° / 38° / 50°
Kleurtemperatuur: 2700K / 3000K /4000K
Dimbaar: On/off / Dali / Triac / 1-10V


Graag meer info?

Download het online magazine door op de afbeelding te klikken.


Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logoWINK


Fan van verfijning en subtiele toetsen? De Wink zorgt voor een sublieme oplossing voor elke architecturale ruimte. Verkrijg een veelzijdige accentverlichtingsoplossing met discreet en elegant design. Speel je graag met lichtuitstralingen en design? Combineer verschillende types en kleuren doorheen de ruimte.


Ontdek meer

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo • Tekst en afbeeldingWINK DOUBLE


Twee Winks, dat is twee keer zoveel fun. Richt ze in dezelfde richting voor een strak geheel of werk tegenovergesteld en kies resoluut voor een speels lichtspel.


Ontdek meerWINK TRIPLE


In de hedendaagse ruimtes zijn er verschillende uit te lichten elementen. Enerzijds willen we details en architecturale verfijning in de picture zetten, anderzijds hebben we verlichting nodig voor praktische reden. Door de drie Winks ben je extra flexibel in de lichtuitstraling en kies je welke specifieke elementen uitgelicht worden.


Ontdek meer

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo • Tekst en afbeeldingWINK CUSTOM


Nog niet gevonden wat je zocht, maar je bent wel echt verliefd op de Wink? Je wilt praktisch licht combineren met de verfijnde spot? Dat kan! Als maatwerkbedrijf zorgen we steeds voor een optimale lichtoplossing gereflecteerd op jouw wensen. Bij LEDNLUX luisteren we naar jouw noden en werken we samen een verlichtingsplan uit.


CONTACT